Home Babyvoetbal info Babyvoetbal Agenda Kosten en Kleding Locatie`s Contact Algemene voorwaarden

BABYVOETBAL

 

Babyvoetbal is de stap voor Peutervoetbal. Babyvoetbal is lichamelijke opvoeding met een vleugje voetbal. Alle oefeningen zullen samen met een papa of mama gedaan worden.

Tijdens de training gaan we veel klimmen en klauteren, rennen, scoren. Door een vaste structuur zullen de kids steeds makkelijker begrijpen wat de bedoeling is. Zo starten we altijd op de lange mat, stoppen we als er word gefloten op de fluit, zullen we de stoere voetbalhouding leren en zullen we vele doelpunten maken en gaan we juichen zoals we dat bij peutervoetbal gewend zijn.

 

Elke week zullen we stappen gaan maken zodat de weg naar Peutervoetbal steeds makkelijker wordt. Heeft het kind het Babyvoetbal helemaal door en beweegt hij vrij zonder papa en mama dan zal hij misschien al eerder bij Peutervoetbal kunnen starten. Mocht het kind de 2 jaar gepasseerd zijn maar vind hij alles nog best spannend dan kan uiteraard het kind nog een aantal lessen bij Babyvoetbal blijven.

We willen alle kinderen een leuke voetbal/sportdag bezorgen.

 

Bij Babyvoetbal verdelen we de zaal in tweeën waardoor de afstanden kleiner worden. Ook zullen we trainen met een kleinere en lichtere bal. Aan 1 kant van de zaal zullen we altijd een obstakel-run-parcours neerzetten. Hier gaan de kids rennen, dribbelen, klimmen en klauteren, springen & scoren.

 

Ook bij Babyvoetbal zullen de kinderen meerdere diploma’s verdienen!!